Huisstijl boekenleggers fotograaf Den Haag | Drukwerknodig

Even terug kreeg ik van Sophie van Drukwerknodig een e-mail of ik 1 van hun producten zou willen testen. Ik koos voor de boekenleggers omdat me dat een leuk alternatief leek voor een visitekaartje. Bovendien ben ik ook een echte boekenwurm en op deze manier kon ik mooi een link leggen tussen fotograferen en lezen. Toevallig had ik onlangs nog een aantel 'boekenfoto's' gemaakt dus die kon ik nu gebruiken. En aangezien ik kaarten heb met de tekst 'Every picture has a story to tell' leek het me leuk om dit ook op de boekenleggers te gebruiken.

Het ontwerpprogramma van Drukwerknodig werkt heel makkelijk. In no time had ik een ontwerp waar ik blij van werd. De bestelprocedure is ook zeer duidelijk.

Maar dan nu het belangrijkste. Wat vind ik van het resultaat? Toen ik het pakketje opende verscheen er meteen een glimlach op mijn gezicht. De boekenleggers zien er echt geweldig uit. Ben heel blij dat ik voor dit product heb gekozen en kan niet wachten om ze naar mijn klanten te sturen.

Ik ga zeker nog meer boekenleggers bestellen aangezien ze in de boeken gaan die mijn vriendin van Sugar & Spice verkoopt (het is ook haar dochter Suus op de foto).

Kortom: wat leuk dat een mailtje kan leiden tot nieuwe ideeën en een nieuwe samenwerking.

Bij Drukwerknodig kun je uiteraard ook terecht voor andere producten. Kijk es op hun website voor de mogelijkheden. De boekenleggers vind je here. En ook voor roll-up banners ben je bij Drukwerknodig aan het juiste adres.