Branding brand photography small business shoot fotograaf photographer The Hague Den Haag | Ortie Design

Inmiddels heb ik al een aantal shoots gedaan voor het Parijse merk Comme Bonjour. Het contact is in de loop der jaren altijd heel goed gebleven. En alhoewel we elkaar nog niet hebben ontmoet beschouw ik Magali als een echte (online) vriendin. Samen met haar partner Ali heeft ze een nieuw speelgoedmerk opgezet genaamd Ortie Design. Ook hier mocht ik weer de foto's voor maken.

Als modellen koos ik Derek, Catho en Jette, de kinderen van goede klanten (en inmiddels ook vrienden) van me. En wat een goede keuze was dat. Ze waren echt zo enthousiast en gezellig. En het speelgoed was een groot succes!

Ook enthousiast geworden voor een branding shoot? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en neem een kijkje in mijn portfolio.