Disclaimer

Het auteursrecht van de foto's is ten alle tijden van de fotograaf. De klant geeft toestemming aan Evelyne Photography om de gemaakte foto's te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden op internet en overige bedrijfsactiviteiten. Evelyne Photography zal de foto's nooit verkopen aan derden zonder toestemming van de klant.

Indien de klant niet wil dat de foto's gebruikt worden voor doeleinden zoals hierboven beschreven dient de klant dit vooraf kenbaar te maken.

Het is niet toegestaan om de aangeleverde digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan is aangeleverd. Tevens is het niet toegestaan om screenshots van mijn website of de online fotogalerij te gebruiken. De klant heeft het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële bedrijven te gebruiken of te publiceren in gedrukte media zonder toestemming en naamsvermelding van de fotograaf. Het is niet toegestaan de digitale bestanden op te sturen naar fotowedstrijden zonder toestemming van de fotograaf.

Bewerkte fotobestanden bewaar ik gedurende 1 jaar in mijn back-up. Daarna worden ze verwijderd.