Tarieven & info
Lifestyle shoot

Love | Zwangerschap | Newborn | Kind | Gezin

 

Pakket
- S -

€ 199,00

1 uur
10 high res digitale fotobestanden naar keuze
1-5 personen
gepersonaliseerde app met de foto's van je keuze

 

 

 

 

 

 

 

Pakket
- M -

€ 269,00

1 uur
25 high res digitale fotobestanden naar keuze
1-5 personen
gepersonaliseerde app met de foto's van je keuze
10 afdrukken van 10x15 cm óf 5 afdrukken van 13x18 cm naar keuze

 

 

 

 

 

 

Pakket
- L -

€ 339,00

1 uur
alle high res digitale fotobestanden uit de galerij (minimaal 60)
1-5 personen
gepersonaliseerde app met alle foto's
10 afdrukken van 10x15 cm óf 5 afdrukken van 13x18 cm naar keuze
luxe verrassingsalbum met linnen kaft en premium fotopapier (15x15 cm, 30 foto's naar keuze)
Sugar & Spice cadeaukaart
€15 korting op een volgende shoot (deze korting mag ook weggegeven worden)
FAQ | Een aantal vragen alvast voor jou beantwoord
Beschikbaarheid
Regio
Locatie
Tijdsduur
Aantal personen
Studio
Kleding
Na de shoot
RAW bestanden
Extra foto's
Opslag
Cadeaubon
COVID-19

Wanneer ben je beschikbaar?

Ik ben zowel op een doordeweekse dag als in het weekend beschikbaar.

In mijn fotografie maak ik uitsluitend gebruik van natuurlijk daglicht. In de maanden oktober t/m maart doe ik om die reden geen shoots op een binnenlocatie met uitzondering van newborn shoots. In de maand december neem ik alleen shoots aan in de 1e week. In de lente en zomer kunnen buitenshoots vanwege het licht alleen vroeg in de ochtend of in de avond plaatsvinden. Mocht kort van te voren blijken dat het een bewolkte dag is kan de shoot op een ander tijdstip plaatsvinden. Bij regen, harde wind of extreme warmte wordt de shoot verzet. In de meeste gevallen kan de shoot dan niet worden verplaatst naar een binnenlocatie. Ook kan het voorkomen dat een shoot op een binnenlocatie verzet moet worden vanwege te weinig daglicht (op een erg donkere regenachtige dag bijvoorbeeld).

In welke regio werk je?

Mijn werkgebied is Den Haag. Daarbuiten in overleg.

Waar vindt de shoot plaats?

Een newborn shoot vindt plaats bij de klant thuis. Een gezinsshoot kan, afhankelijk van het aantal personen en de tijd van het jaar, ook plaatsvinden bij de klant thuis. Of op een buitenlocatie naar keuze. Populaire (en mooie) locaties zijn het strand/duinen bij Kijkduin en het oude centrum van Den Haag. Andere locaties zijn uiteraard ook mogelijk.

Hoe lang duurt een shoot?

Een shoot duurt ongeveer 1 uur. Maar mocht de shoot wat uitlopen (bijvoorbeeld als de baby tussendoor gevoed moet worden) dan is dat geen probleem.

Is er een maximaal aantal personen voor een shoot?

Een lifestyle gezinsshoot en newborn shoot zijn geschikt voor een gezin van maximaal 5 personen.

Heb je een studio?

Nee, ik heb geen studio. Een newborn shoot vindt plaats bij de klant thuis. Een gezinsshoot kan thuis (afhankelijk van het aantal gezinsleden en de tijd van het jaar) of op een buitenlocatie naar keuze.

Wat doen we aan?

Regelmatig krijg ik de vraag: Welke kleding adviseer je ons voor de fotoshoot? Ik heb hiervoor een bord aangemaakt op Pinterest. Hopelijk vinden jullie hier de nodige inspiratie.

Wat gebeurt er na de shoot?

De fotobestanden worden bewerkt in hoge resolutie. Vervolgens worden de fotobestanden binnen 2 à 3 weken in een tijdelijke online galerij geplaatst van waaruit je een keuze kunt maken. Het kan voorkomen dat de bewerking van de foto’s wegens drukte of vakantie van de fotograaf langer duurt maar dat geef ik van te voren aan.

Na het maken van je keuze ontvang je een betaalverzoek. Na betaling hiervan ontvang je binnen 5 werkdagen een downloadlink naar de fotobestanden.

Zijn de RAW bestanden verkrijgbaar?

RAW bestanden zijn niet verkrijgbaar.

Zijn er extra foto’s verkrijgbaar?

Als je bij pakket S of M extra fotobestanden wilt dan kosten ze € 15 per stuk.

Worden mijn foto’s opgeslagen?

De RAW bestanden bewaar ik gedurende 6 maanden op mijn pc. De bewerkte fotobestanden bewaar ik gedurende 1 jaar in mijn back-up. Daarna worden ze verwijderd. Sla je ontvangen bestanden dus goed op!

Kan ik een cadeaubon kopen?

Ja, je kunt bij mij een cadeaubon kopen (zie ook hieronder). Ik kan hierop een bedrag vermelden of het type shoot wat je cadeau wilt geven. Neem contact op via e-mail of het contactformulier om een cadeaubon te bestellen.

Kunnen shoots plaatsvinden ivm het coronavirus?

Ben je gevaccineerd, getest of genezen en heb je geen klachten? Dan kan de shoot gewoon doorgaan. Zelf ben ik volledig gevaccineerd.

Overige shoots

Trouwen | Personal Branding | Kinderportret | Kindermode

 

Trouwen

Op aanvraag/offerte

Wil je graag een fotoshoot vóór of na de ceremonie? Of misschien wel beide en dan ook de ceremonie erbij? Ik doe bruidsfotografie van maximaal 3 uur. Laat me weten wat je graag vastgelegd wilt hebben en ik neem de mogelijkheden en tarieven met je door. Zie ook mijn portfolio Love | Friends.

Love Amp Friends
 

Personal Branding

Op aanvraag / € 149

Wil je personal branding foto's voor op je website? Of mooie sfeerfoto's van je eigen bedrijf? Ik ontmoet je graag en maak ik een mooie reportage voor je.

Spreekt mijn stijl jou aan? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Wil je lifestyle foto's voor zakelijk gebruik? Dan heb ik een leuke aanbieding. Voor € 149 maak ik gedurende 30 minuten ongedwongen foto's op het Zuiderstrand. Je mag daarna 10 foto's kiezen uit een online galerij.

Zie ook mijn portfolio Personal Branding

Tarieven Amp Info
 

Kinderportret & kindermode

€ 99/op aanvraag

Wil je een mooi portret van je kind aan de muur? Of wil je kind model worden en een portfolio aanleggen? Boek dan deze shoot (geschikt voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar). De kosten zijn €99 inclusief 6 foto's. Extra foto's kosten €10 per stuk. De shoot duurt 30 minuten en vindt plaats naast het Fotomuseum in Den Haag.

Onder het label 'kids by eve' maak ik kinderportretten en fotografeer ik kindermode. Heb je zelf een kinderkledinglijn of maak je kinderaccessoires en wil je dit op een spontane manier vastgelegd hebben? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Zie ook mijn porfolio's Kids en Kindermode.

Tarieven Amp Info
Zij behoren tot mijn klanten

Wil jij ook graag personal branding foto's voor je website? Of wil je je eigen bedrijf sfeervol laten vastleggen? Of foto's van je kinderkledinglijn?