Bruidsfotografie trouwfotograaf wedding | Anna & Arjen

Anna en haar gezin heb ik al vaak gefotografeerd. We kennen elkaar dus inmiddels best goed en Anna vroeg of ik ook hun huwelijk wilde vastleggen. Lange bruiloften doe ik niet maar Anna wilde graag een aantal foto's voor, tijdens en na de ceremonie. En dat doe ik maar al te graag. Het werd een geweldige dag die ik echt niet had willen missen. Eerst maakten we een aantal foto's thuis (en wat deed Fenne het weer goed) om vervolgens met taxi's naar het stadhuis van Rotterdam te gaan. Wat een prachtig gebouw en ditto tuin. Zo fotogeniek allemaal. Na de ceremonie (in ook weer zo'n prachtige zaal) vertrokken we met de taxi's naar de halte van de watertaxi. Die bracht ons in volle vaart (zo leuk!) naar Hotel New York. Daar in de omgeving ook nog een aantal foto's gemaakt en tot slot aan de champagne. Het was echt prachtig weer en iedereen was ontspannen en blij. Een dag met een gouden randje! Geniet van de foto's van dit prachtige gezin.