Editorial fotoshoot fotograaf Den Haag | Matching Belle

Tijdens de sluiting van de musea ben ik op zoek gegaan naar andere mooie achtergronden voor de foto’s die ik met Belle maak voor ons Instagram account matching_belle. Zo hebben we op gepaste afstand een shoot gedaan bij het World Forum. Dit keer een shoot op het Sweelinckplein waar een prachtige muurschildering van Jille van der Veen het electriciteitshuisje siert. En natuurlijk maakten we meteen ook weer een foto van Belle met haar moeder en broertje. Tijdens mijn ‘lockdown’ fietstochten ben ik nog meer mooie muurschilderingen tegengekomen dus we hebben nog veel leuks om te plannen. Terwijl ik dit schrijf is het inmiddels 2 juli en mogen we weer fotograferen in de musea. De volgende museum shoot staat inmiddels alweer gepland. Stay tuned