Lifestyle fotoshoot fotograaf photo shoot expats The Hague Den Haag | The Hindmarch Family

Deze shoot staat absoluut in mijn top 5 favoriete shoots. En dit gezin in mijn top 5 favoriete gezinnen. Ik mocht ze voor de 4e keer fotograferen. Na het strand, het toeristische centrum en Clingendael was het nu de beurt aan de wijk waarin ze gedurende hun tijd in Nederland hebben gewoond: de Archipelbuurt. En eigenlijk kun je je geen mooiere wijk bedenken voor een fotoshoot. Zoveel mooie huizen, steegjes en muurtjes. Maar ook de plaatselijke groenteman, bakker, kaasboer, bloemenwinkel en traiteur moesten natuurlijk worden vastgelegd. Zo ontzettend leuk om te doen! Ik kan echt iedereen adviseren om een shoot in eigen wijk te doen. Helaas verhuist dit superleuke expat gezin half juli naar Canada. Ik wens ze heel veel geluk maar ga ze echt missen!