Portretshoot kinderportret fotograaf Den Haag | Xavier & Jules

Een aantal jaren terug deed ik een shoot in de duinen met Prisca en haar familie. Nu kwam ze bij mij terug voor portretten van haar kinderen. Het is altijd bijzonder als klanten terugkomen voor nieuwe foto's, vooral wanneer het gaat om portretten van kinderen die groeien en veranderen.

Ik maak portretten meestal op locatie naast het Fotomuseum maar op verzoek kan ik de foto's ook bij de klant thuis maken. En dus sprak ik af bij de oma van Prisca waar we in de serre genoeg licht hadden om de kinderen mooi vast te leggen. Bovendien creëert het huis van oma een persoonlijke en comfortabele omgeving voor kleinere kinderen, wat vaak resulteert in meer ontspannen en natuurlijke portretten.

Ook geïnteresseerd in een portretshoot? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.