Portretshoot mama en ik mommy and me fotograaf photographer Den Haag The Hague | Francesca & Vittoria

Tijdens een wandeling door mijn buurt kwam ik terecht achter het World Forum. Ik loop daar wel vaker maar keek dan altijd naar het gebouw van Europol. Dit keer keek ik es de andere kant op en dacht: Wow! Dat is een coole locatie voor een shoot. En dus vroeg ik Francesca of zij met haar dochter voor mij wilde 'poseren'. Zo blij met het resultaat. Ik heb er een nieuwe favoriete locatie bij. Deze locatie is ook erg geschikt voor gezinsshoots en portretten.

Je kunt voor de 'mama en ik' shoot nu kiezen uit 3 locaties: naast het Fotomuseum/Kunstmuseum (donkere achtergrond), aan de Frankenslag (witte achtergrond) en achter het World Forum (lichtblauwe achtergrond).

Enthousiast geworden door deze foto's? Neem dan een kijkje in mijn portfolio Mama en ik. Het tarief voor deze mini shoot is € 149. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of kijk op bij tarieven & info.

p.s. een andere locatie is ook mogelijk. Maar dan gelden de tarieven zoals vermeld bij mijn pakketten.