Personal branding brand small business shoot fotograaf photographer The Hague Den Haag | Sugar & Spice

Ik citeer mijn vriendin Anne-Marie:

"Deze maand vier jaar geleden opende ik de deuren van mijn winkel Sugar & Spice in het hart van Den Haag, het Zeeheldenkwartier, de wijk waar ik al vele jaren met veel plezier woon en nu ook werk. Een winkel waarin ik heerlijke producten vanuit de hele wereld samenbreng.

Op mijn eigen inpakpapier, door mijn dochter vormgegeven en door mijn man geproduceerd, staan de gebouwen en monumenten afgebeeld die voor mij Den Haag vertegenwoordigen. Allereerst het Haagsch Jantje dat - met zijn vingertje en zijn duim - wijst naar het logo van Sugar & Spice. Daarom was het Haagsch Jantje een mooi uitgangspunt voor onze recente fotoshoot met mijn lieve dochter Suzette en vriendin en fotografe Evelyne die - ook al regende het pijpenstelen - de schaarse momenten dat de zon doorbrak gelukkig weer geweldig wist te benutten.

De ijsvogel in de sieraden die Suus draagt staat voor geduld, doorzettingsvermogen en vastberadenheid en herinnert de drager eraan gefocust te blijven op haar doelen en met vertrouwen verder te gaan. En dat is precies wat ook wij voor ogen hebben met Sugar & Spice.

Dank aan al mijn lieve, trouwe en nieuwe klanten en geweldige leveranciers!

Liefs Anne"

Naast het Haagsch Jantje brachten we ook de andere Haagse iconen van het inpakpapier in beeld zoals het beeld van Anna Paulowna en het Mauritshuis.

Volg Sugar & Spice via Instagram.

Ook enthousiast geworden voor een personal branding shoot in deze stijl waarbij je gebruik mag maken van de accessoires uit de winkel? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en neem een kijkje in mijn portfolio.